Ekspert i glasflaske og aluminiumshætte

15 års produktionserfaring

Rollen og fordelene ved gennemsigtige vinflasker

Fordele ved klare glasflasker

1. Tætnings- og barriereegenskaber

2. Vinen skal forsegles og opbevares, ellers vil ilt let forringes, når den kommer ind i vinen, og glassets tætningsevne er meget god, hvilket effektivt kan forhindre vinen i at komme i kontakt med udeluften og forringes, og forseglingen kan også forhindre fordampning af vinen i flasken.Garanterer kvaliteten og kvantiteten af ​​vin.

3. Gentagen brug

4. Alle ved, at glasvinflasker kan genbruges.De genbrugte vinflasker kan også bruges til vin efter oparbejdning, hvilket sparer visse ressourcer.Desuden kan genanvendelsen også spare produktions- og emballeringsomkostningerne for vinflasken, hvilket i høj grad reducerer produktionsomkostningerne.

5. Let at omdanne gennemsigtighed

6. Farven på glasvinflasken kan ændres, formen kan også ændres, og gennemsigtigheden kan også ændres, hvilket imødekommer forskellige menneskers forbrugsbehov.Nogle mennesker ønsker at vide nogle oplysninger om vinen ved observation.På nuværende tidspunkt er glasvinflasker med god gennemsigtighed deres førstevalg.Nogle mennesker kan ikke lide at se væsken indeni.De kan vælge uigennemsigtige glasmaterialer, hvilket giver en masse valgmuligheder.

7. Sikkerhed og korrosionsbestandighed

8. Glasvinflasken har god sikkerhed, og på grund af glassets specielle materiale er den ikke let at rådne, så den er ikke let at forringes selv i et fugtigt miljø, hvilket i høj grad sikrer sikkerheden for væsken indeni.

Rollen af ​​glas vinflasker

1. God tætning.Inversion lækker ikke, vinduft lækker ikke, god vin skal have god flaske.

2. Fortykket materiale, højgennemsigtigt glas, stabilt og holdbart.

3. Glasmaterialet kan genbruges, hvilket sparer ressourcer og reducerer emballageomkostningerne for vinflasker, hvorved produktionsomkostningerne reduceres.

4. Glasvinflaskens sikkerhed er høj, og glasset er ikke let at rådne og forringes, hvilket bedre kan sikre produktets kvalitet.

Udvælgelsesprocessen for leverandører bør være meget streng.Hvis glashåndværksvinflaskeproducenten består revisionen, kan den foretage en omfattende og korrekt vurdering af produktionsanlæggets software- og hardwarefaciliteter, tekniske udstyr og omfattende kvalitetsniveau.Tætheden af ​​kroppen og låget på glasflasken til håndværksvin.Dette afhænger af kreditten af ​​flaskehættepakningen.Flaskehættepakningen spiller hovedsageligt en tætningsrolle mellem vinflaskehætten og håndværksvinflasken.Glas vinflaske kvalitetsstandard.Kvaliteten af ​​produktet kan bedømmes ud fra producentens produktkvalitetsstandard.Gennemgå på en bestemt måde for at sikre, at de købte håndværksvinflasker ikke har nogen forskel i kvalitet og ydeevne og fuldt ud kan demonstrere en bestemt rolle i emballagen.

emballage


Indlægstid: Jul-06-2022